History

Over Ons

_

Bij TegelbedrijfSpoed streven we naar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van diverse soorten tegels, waaronder marmerlook tegels, keramische tegels, houtlook tegels, betonlook tegels, mozaïek tegels en natuursteen tegels. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige vakmensen en tegelzetters die gebruik maken van de nieuwste technieken en gereedschappen.

Wij begrijpen dat uw badkamer, keuken of toilet meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar u tot rust kunt komen, uzelf kunt verwennen en tot inspiratie kunt komen. Daarom richten wij ons op eigentijdse ontwerpen die aan uw wensen en behoeften voldoen. Onze allround vakmensen zijn in staat om oplossingen op maat te bieden en de perfecte tegels te vinden die passen bij uw smaak en interieur.

 

Onze productkennis is uitgebreid en wij werken samen met een breed netwerk van specialisten om aan al uw opdrachten te voldoen, van eenvoudige verbouwingen tot specialistisch nieuwbouwwerk. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, wij kunnen u helpen bij het creëren van de perfecte ruimte.

 

De kracht van ons bedrijf ligt in de persoonlijke en directe benadering. Wij zijn een klein bedrijf en kunnen u daarom eerlijke tarieven bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze service. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat.

 

Kortom, bij TegelbedrijfSpoed kunt u rekenen op kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service voor al uw tegelwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.